Home
Search results “Style car free day”
VLOGGG RECEH: Car Free Day atau Cari Food Day?
 
13:23
Kalau kalian juga punya ide coba submit kesini deh: https://expose.uzone.id/democracy-of-centennial SUBSCRIBE: http://bit.ly/1vRL07P ==================== Alamat kirim-kirim: Arief Muhammad PO.BOX 1456 JKS 12014 ==================== Contact Person: [email protected] ==================== Akun sosial media gue yang lain: TWITTER: http://twitter.com/Poconggg ASK.FM: http://ask.fm/ariefmuhammad PERISCOPE: @ariefmuhammad INSTAGRAM: http://instagram.com/ariefmuhammad LINE: @ariefmuhammad - http://line.me/ti/p/@vgw9819n FANPAGE: https://www.facebook.com/pages/Pocong... ====================
Views: 844919 Arief Muhammad
Vicky Nitinegoro dan Hamish Daud - Jalan-jalan #CarFreeDay
 
07:47
Vicky Nitinegoro dan Hamish Daud - Jalan-jalan #CarFreeDay -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Update cerita selebriti tanah air lebih mendalam dan beda dari sudut pandang selebriti yang bersangkutan lebih lanjut dapat kamu lihat di link berikut: WEBSITE http://www.storibriti.com/ TWITTER https://twitter.com/storibriticom INSTAGRAM https://www.instagram.com/storibriticom/ FACEBOOK https://www.facebook.com/Storibriti-1059153557442910/info/?tab=page_info
Views: 120785 Storibriti
The sound of silence as Paris goes car-free for a day!
 
01:05
Subscribe to France 24 now: http://f24.my/youtubeEN FRANCE 24 live news stream: all the latest news 24/7 http://f24.my/YTliveEN It was quiet in Paris as it held its fourth car-free day. This is part of an effort to make the French capital more environmentally friendly. The capital is often known for being covered in smog and being bad for air quality. Between 11 am and 6 pm, most cars were prohibited from the streets, with the excpetion of buses, cabs, delivery vehicules and medical personnel. Visit our website: http://www.france24.com Subscribe to our YouTube channel: http://f24.my/youtubeEN Like us on Facebook: https://www.facebook.com/FRANCE24.English Follow us on Twitter: https://twitter.com/France24_en
Views: 760 FRANCE 24 English
Car Free Day Vancouver - バンクーバーで歩行者天国
 
03:19
Hi everyone, we are katomorichan, a Japanese/Canadian couple. Enjoy our videos as we explore throughout Vancouver, Canada. カナダ人と日本人の夫婦です。Youtubeの動画でカナダのイベントや面白い場所、食べ物をご紹介していきます。 チャ­­ンネル登録よろしくお願いします。カナダ留学、ワーキングホリデー、カナダ観光などお気軽にご質問いただければと思います。 ◆チャンネル登録はこちら/Subscribe↓ https://www.youtube.com/channel/UCTR0... ◆カト森ちゃんツイッター↓ https://twitter.com/KatomoriChan ◆カト森ちゃんブログ↓ http://ameblo.jp/katomori-chan/ ◆カト森ちゃんLINEページ↓ https://admin-official.line.me/2093889/ ◆カナダ留学情報LINEページ↓ https://admin-official.line.me/2087645/ ◆『バンクーバー☆ワーキングホリデー』↓ https://www.facebook.com/groups/44680 ◆留学サイト(Vancouver Style)↓ http://www.vancouver-style.com ◆フェイスブック↓ https://www.facebook.com/vancouver.style ◆カナダブログ↓ http://ameblo.jp/keiya-style ◆留学に関するお問い合わせはこちら↓ [email protected] ☆この動画が面白いと思った方は、グッドボタンと是非コメントして下さい! ☆↓↓お問い合わせはコチラ!↓↓ [email protected]
France: crowds throng streets of Paris in car-free day
 
01:29
Subscribe to France 24 now: http://f24.my/youtubeEN FRANCE 24 live news stream: all the latest news 24/7 http://f24.my/YTliveEN Parisians and tourists basked in the sunshine on Sunday as they strolled, skated and cycled around the city centre on the French capital's first car-free day, part of efforts by local authorities to tackle the city’s alarming pollution levels. Visit our website: http://www.france24.com Like us on Facebook: https://www.facebook.com/FRANCE24.English Follow us on Twitter: https://twitter.com/France24_en
Views: 3382 FRANCE 24 English
Car Free Day before FASTING MONTH 2012
 
34:11
Cycling in style with all friends from SWEET IRON LOWRIDER BC-Jakarta, CLOSED BC-Depok, BUITENZORG LOWRIDER-Bogor, BEKASI STREET LOWRIDER-Bekasi, CHICKEN JANTAN LOWRIDER-Depok, LELET LOWRIDER-Tangerang, CENGKARENG STREET LOWRIDER-Cengkareng, GENJOT PRIOK RIDERS STREET-Tanjung Priok, Gathering at The Old City of Jakarta, 15 Juli 2012, Last week before FASTING MONTH. Oh, What a very special moment we shared.
Views: 2012 omdjoko
Love & Travel: Car Free Day Local Style
 
02:43
On September 2009 a few fixed gear riders in Athens decided to get together for a cinematic statement of the experience of riding fixed in the most fumy, car-mental city west side of Bagdad! Support them! fixedgearathens.wordpress.com happysilentlife.blogspot.com localathens.gr
Views: 1359 agi kolyvas
"Jakarta Car Free Day" - Canon 200D Cinematic
 
02:26
No cars allowed. Shot on Canon 200D without any stabilizer lens 18 - 55 f 3.5 - 5.6
Views: 111 Richi Znl
Oslo: The Journey to Car-free
 
11:25
Ever since the big announcement carried worldwide in 2015 that Oslo, Norway's new progressive city government planned to make the downtown car-free by 2019, I immediately put it on my list of places I wanted to go and see what's up. And that only got more intriguing a year later when following that fanfare, there wasn't a ton of news or documentation updating us on Oslo's progress towards its amazing goal. So in fall 2016 I went- not knowing if I'd find if progress was slow or fast, and how much I could show visually. First off, it is a lovely, clean city. It already features some nice blocks of car-free or car-light pedestrian zones which are heavily populated even late at night. And I knew it was a good sign when I stepped off the bus from the airport a block later and I stumbled upon construction of a new rail line. Oslo is certainly on its way, and even skeptics seem to know going at least as car-free as possible is inevitable. Besides it being a great environmental goal for the city and to manage growth, Oslo is one of - if not the fastest - growing city in all of Europe. However, the biggest factor is that the air quality in Oslo and many places in Norway is deteriorating. Due to inversion in winter it can be dangerous to the public and keeps vulnerable children and seniors restricted indoors. Oslo is aiming to reach its goal on many fronts. The city has been aggressively removing car parking and by the end of 2017, they expect to no longer have any on-street parking in the city's core. All new developments are required to be built car-free. Ruter, the transportation authority for Oslo, is planning on absorbing all new city population growth in addition to the task of converting current drivers to ride buses, trains and trams. Car share systems are beginning to dominate as more families want to live near the city without a personal vehicle. Oh, and there's this nifty plan to help people pay for electric-assist cargo bikes! The city's bike share Oslo Bysykkel has recently been completely overhauled in favor of better stronger, lighter system with more stations and better interactivity system. You can actually unlock your bike by smart phone as you approach the station, just take it and go. I've never seen anything like it! Of the 26 bike share systems I've ridden, I'd say it is in my top three favs. Bike lanes are also being built or upgraded throughout Oslo. Here you will not find ample Copenhagen-style protected bike facilities, but thanks to the on-going car parking removal it creates the opportunity for many wide, red-painted curbside lanes. Despite lack of true separation they feel rather safe and unlike a similar style that might be tried in the U.S., you will not find cars parking in the lanes. Over four days I probably could count on one hand the number of cars I saw sitting in the lanes. Momentum is certainly on the city's side and an already great city will one day be fantastic for walking, biking and transit. Will they go completely car-free? Will they do it by 2019? We will find out in a few years. So sit back and listen to a diverse group of voices I got to interview, including Oslo's charming Mayor Marianne Borgen talk about the philosophy of why all this is being done and the implications for a better Oslo in years to come. Enjoy this movie. It is one of my favorite and an important one for the future of the planet.
Views: 26241 Streetfilms
Kigali Car Free Day - Dec 2017
 
04:38
Beautiful day for riding in Kigali
Views: 706 Alan Norman
JTP Sirion Flashmob Rally saat Car Free Day
 
03:45
JTP Sirion Flashmob Rally saat Car Free Day
Views: 1556 plantojo
Raw tapes: Car free sunday, sliding with Guleed Yussuf
 
01:20
just some raw tapes of Guleed riding on Car free sunday in brussels on 22-9-2013
Views: 917 OliverProductions
Kochi celebrated the first ever World Car-free Day in grand style! Must Watch
 
01:39
ESAF along with Kochi Metro Rail, Kochi Municipal Corporation, and Ragajiri College of Social Sciences observed car free day in Panampilly Nagar on Sunday, 25th September from 2pm to 6pm. The event was aimed at restricting the movement of cars in the stretch from GCDA shopping complex to Kairali apartments in Panampilly and opening up the roads were opened up to the public for games, cultural performances, health check-ups as well as non-motorized activities like cycling, walking, roller skating, kite flying, flash mob and so on. Here's a glimpse into the Car Free Day festivities.
Views: 198 AllGoodVideos
Landing with Style - Jakarta Inline Skate Community - Car Free Day 15/02/2015
 
01:29
Jakarta Inline Skate Community. [Flux Pavilion - I Can't Stop]
Ambon Music Car Free Day #2
 
07:24
© O2 PICTURES || 2018 Minggu Ke-2, Music on Car Free Day. 16 September 2018. Setiap minggunya akan ada penampilan berbeda dari pelaku-pelaku music di Kota Ambon, yang akan diselenggarakan setiap Minggu pagi, dari pukul 07.00 - selesai. Salam Music Indonesia 🔥🔥🔥
Car Free Day Bandung - Bassist Keren Abisss
 
05:25
Video ini diambil pada saat acara car free day di jalan Dago, Bandung. Di dalam video tersebut, tampak sebuah group band rock yang sedang manggung. Dimana menurut saya, salah satu personil band tersebut (bassist) menunjukkan performa yang keren abisss. Dengan style unik yang dimilikinya dalam memainkan alat musik bass. Semoga dapat sedikit menghibur para pelanggan You Tube yang membuka channel saya ini. Thanks for watching. Like, comment and subscribe.
Views: 833 dsn entertainment21
Grand Opening CAR FREE DAY Kabupaten Bima
 
03:30
Hari Minggu,14 Oktober 2018 Pemerintah Daerah Kabupaten Bima bekerja sama dengan Polres Bima untuk melaksanakan kegiatan Grand Opening Car Free Day Kabupaten Bima di Jalan Baru Desa Panda Kec.Palibelo Kabupaten Bima Kegiatan tersebut diawali dengan bersepeda santai,dilanjutkan dengan senam bersama. Selanjutnya hiburan seperti atraksi Free Style sepeda motor oleh para free styler juara nasional yang berasal dari Kabupaten Bima. Ada juga penampilan seni bela diri asli bima (gantao) yang ditampilkan oleh siswa SD 1 Panda. Selain itu juga banyak doorprise menarik dari berbagai instansi yang ada di kabupaten bima. Kegiatan Car Free Day Kabupatrn Bima sudah menjadi program rutin PemKab Bima yang dilaksanakan 2 kali dalam sebulan. Semoga melalui CAR FREE DAY,masyarakat Kabupaten Bima mendapat ruang untuk berolah raga serta dapat menjalin silaturahmi agar terwujud Bima yang aman,damai,dan kondusif serta RAMAH. #humasprokabbima #polresbimakabupaten
Views: 156 ABDI SUPIAN
Gangnam Style Tangerang, Indonesia Car Free Day 30-09-2012
 
04:06
Minggu pagi 30-09-2012 warga Tangerang berkumpul dalam kegiatan Car Free Day di Jalan Muhamad Yamin, Kota Tengarang, Ahad (30/9/2012). Salah satu agendanya adalah Senam Sehat yang diiringi musik Gangnam Style dari PSY
Views: 5831 Hello Tangerang
Car Free Day, 29 May 2011
 
03:30
Long Car Free Day in Jakarta at 29 May 2011, ...and we're cycling in style again from HoteI Indonesia to our base camp at G.B.K Senayan. Wieuh...It was a very nice time to spent our holiday.
Views: 260 omdjoko
Entertainment, Sport & Lifestyle in Jakarta Car Free Day, Weekly Early Morning
 
05:09
Locations: Center of Jakarta, Indonesia
Views: 127 JETSET CHANNEL
CAR FREE DAY SOLO
 
03:35
Views: 1343 angga setiaji
Gangnam Style Flashmob at Car Freeday in Probolinggo city.3GP
 
02:43
it's second action of PFC (Probolinggo Flashmob Community) for flashmob at Car Freeday in Probolinggo city. thanks for about 50 friends and many public of Probolinggo city. Probolinggo Awesome !! :)
Views: 374 Iron Cheol Amadeu
Jakarta First Car Free Day 2013
 
09:24
The rain keep falling all night long but we still cycling in style at the morning after in Jakarta First Car Free Day 2013, with cold and cloudy weather.
Views: 430 omdjoko
Car-Free Day performance!
 
00:51
September 22. Riga, Latvia. Not just a regular day in the city - a Car-Free Day! STENDERS Cosmetics showed support for a Car-Free Day and made up a special performance to promote cycling and we have to say - did that with style!
Views: 739 STENDERS
MYTEA Flashmob @ Car Free Day Jakarta
 
03:21
Flashmob #EnakTerus at car free day Jakarta 2 Juni 2013
Views: 3009 MYTEAID
Car Free Day Jakarta, 2.12.12
 
03:36
Car Free Day first week of December 2012, was hot event in Rainy Season. Nice time to cycling in style with all my friend. "a bicycle lets you feel your youth again". ~~ Christine Bruce.
Views: 186 omdjoko
Jeep Car Camping Overland Style - Oregon Homesteads Arrowheads and Petrified Wood
 
30:00
Jeep Off Road Car Camping Overland Style - Homesteads Arrowheads and Petrified Wood I had Matt along in his Toyota Tacoma following me in my Coyote Works Jeep JKU Rubicon Recon. We explored some rugged trails and spend a couple of days in some of the remote areas of Central Oregon. We spend a couple days exploring 4x4 off road trails enjoying some Car Camping Overland Style as I like to call it. We were on the hunt to track down an old homestead that I hoped would be still standing. Along the way we did some hiking around, found some Indian artifacts, and an area with a lot of ancient petrified wood. Hope you all enjoy the adventure! Best, Casey www.gofsr.com for rooftop tents and overlanding gear
Views: 23904 Coyote Works
Ipoh Car Free Day - Extreme Fun Ride Edition (26.03.2017)
 
02:25
Song : Bliss N Eso - Them Boys
Views: 144 Seghet TV
Spesial: Kristenisasi Terselubung di Car Free Day Jakarta
 
23:44
Be wise! Buka dan baca F.A.Q. berikut sebelum Anda berkomentar negatif! Apakah video ini memprovokasi dan/atau mengadu domba? http://www.bantuanhukum.or.id/web/diskusi-menanggapi-video-kristenisasi-terselubung-di-car-free-day/ Apa makna "I'm Saved"? Kok heboh amat? http://bible.knowing-jesus.com/topics/Knowing-I-Am-Saved Biskuit apaan tuh "SUDAH GENAP"?! Emang apa maknanya? https://thisisreformed.wordpress.com/2009/03/05/sudah-genap-perkataan-keenam-dari-kristus-di-atas-kayu-salib-oleh-pdt-dr-stephen-tong/ Wawancara dengan koran nasional, REPUBLIKA. http://www.republika.co.id/berita/koran/khazanah-koran/14/12/04/ng1ygk5-tak-perlu-alim-untuk-peduli-agama Apa sih makna simbol pada kalung?! http://m.republika.co.id/berita/nasional/umum/14/11/11/neu3t2-ternyata-ini-makna-kalung-dan-puisi-di-video-kristenisasi What's wrong with "dove-symbol"? Siapa yang memakainya sebagai "simbol damai"? http://en.wikipedia.org/wiki/Peace_symbols Mana bukti ini aksi MENIPU? http://baitulmaqdis.com/fakta-data/kristenisasi-heboh-lagi-warga-sentul-bogor-ditipu-misionaris-untuk-dikristenkan-di-monas/ Apa alasan reporter membuat video ini? http://nasional.republika.co.id/berita/nasional/umum/14/11/11/netxid-ini-alasan-pembuatan-video-tentang-kristenisasi Siapa reporter video ini? Jurnalis kemarin sore atau abal-abal kah? https://id.wikipedia.org/wiki/Rateka_Winner_Lee Komentar budayawan? http://www.sayangi.com/hukum1/read/28209/polisi-diminta-teliti-kebenaran-video-kristenisasi-saat-car-free-day Apakah ada reaksi atau tanggapan dari PEMERINTAH jika kasus ini benar terjadi, bukan rekayasa pembuat video? https://id.wikipedia.org/wiki/Rateka_Winner_Lee Memangnya melanggar peraturan?! Peraturan YANG MANA?! Bukankah semua orang berhak menyiarkan agama? http://www.republika.co.id/berita/nasional/umum/14/11/10/netxjx-kristenisasi-langgar-keputusan-bersama-menag-dan-mendagri http://www.hidayatullah.com/berita/nasional/read/2014/11/11/33053/heboh-video-kristenisasi-inilah-sk-larangan-penyiaran-agama-pada-penganut-agama-lain.html Bagaimana KRONOLOGIS kejadian ini? https://id.wikipedia.org/wiki/Rateka_Winner_Lee Woi, Reporter! Masih mau lihat matahari ga besok pagi?! (Mereka yang cuma bisa main ancam, ditantang balik malah mingkem.) http://www.hidayatullah.com/berita/nasional/read/2014/12/18/35429/rateka-mengaku-diteror-setelah-buat-video-ungkap-kristenisasi-di-car-free-day.html https://www.youtube.com/watch?v=ULD7NrwsBxA Kami tidak pernah diajarkan untuk melakukan Kristenisasi oleh Gereja! http://www.kiblat.net/2015/03/02/peserta-kajian-zionis-kristen-sesak-dadaku-melihat-massifnya-kristenisasi-di-bekasi/ Fitnah itu! Kami umat yang baik dan penuh kasih serta toleransi. Buat apa melakukan Kristenisasi? http://kristology.tripod.com/indonesia.html Saya baru tahu ada Kristenisasi seperti ini... http://www.voa-islam.com/read/indonesia/2010/12/29/12549/inilah-kasuskasus-kristenisasi-di-balik-insiden-ciketing-bekasi/;#sthash.5TRfF6ep.dpbs http://www.voa-islam.com/read/indonesiana/2011/10/18/16430/polisi-harus-cokok-misonaris-pembaptis-massal-sd-bekasi-dari-plat-nomor-mobil/;#sthash.R3lFzrV0.dpbs Semua Fitnah! Sekali lagi, fitnah! Pokoknya FITNAH! https://www.islampos.com/menyikapi-kristenisasi-kalau-muslim-jangan-cengeng-1-145055/ Semua sumbernya media Islam! Ngga ada media nasional! Ga bisa dipercaya! http://www.republika.co.id/berita/regional/jabodetabek/11/10/24/ltk72l-hatihati-pemurtadan-berkedok-mobil-pintar-di-bekasi Apa sih Visi/Misi 2020 yang katanya dicanangkan sejak puluhan tahun lalu?! http://www.salvationarmy.or.id/ins/2015-01-visi-2020 http://kristology.tripod.com/indonesia.html Kristenisasi salah satu alasan aksi terorisme? http://love-is-rasa.blogspot.co.id/2015/06/target-kristenisasi-no-1-dunia-itu-adalah-sunda-penghancuran-ajaran-ibrahim-dan-monoteism.html?m=0 Ada ulasan menarik dari seorang mualaf asal Selandia Baru yang kini menjadi guru di Indonesia yang dituangkan dalam blog pribadinya. Laman blog tersebut telah dihapus tak lama setelah video ini viral, namun banyak pihak yang telah menyimpan kontennya yang membedah tuntas arti simbol dan puisi yang digunakan dalam aksi tersebut. Salah satunya bisa Anda baca di: https://jakartainformer.com/104282/spesial-kristenisasi-terselubung-di-car-free-day-jakarta-jakarta-video/ Masih mau lebih banyak artikel sejenis? ^^ Bagi Anda yang merasa belum puas dan masih yakin bahwa video ini (dan pembuatnya) salah, maka rtkChannel MENANTANG Anda untuk menempuh jalur hukum - kemudian silakan Anda berkomentar di bawah. 😊 --- Waspadai gerakan Kristenisasi terselubung di tempat-tempat umum! rtkChannel melakukan liputan eksklusif dari Car Free Day Jakarta pada 2 November 2014 lalu di mana para misionaris membalut gerakan mereka dengan tema kebangsaan, namun mengincar anak-anak, remaja, hingga manula!
Views: 7282718 rtkChannel HD
Car Free Day Kota Tangerang [Tangerang TV]
 
02:31
Kota Tangerang - Liputan Tangerang TV . . . Like and Subscribe ! Follow juga akun media sosial kita : [KOTA TANGERANG] Twitter : https://twitter.com/Kota_Tangerang Instagram : https://www.instagram.com/tangerangkota/ Website : http://www.tangerangkota.go.id/ [TANGERANG TV] Twitter : https://twitter.com/tng_tv Facebook : https://www.facebook.com/Tng-TV-1707580649555244/?fref=ts Instagram : https://www.instagram.com/tangerangtv/ Path : TNG_TV [HUMAS KOTA TANGERANG] Twitter : https://twitter.com/HumasTangerang Instagram : https://www.instagram.com/humas_kota_tangerang/ #tangerang_tv #tangerangtv #tng_tv #tngtv #kota_tangerang #kotatangerang #tangerang #tangerangayo #visittangerang #tangeranglive #live #kota1000industri#subscribeus #followus #kominfo #infokom #humaskotatangerang
Views: 677 Kota Tangerang
Car Free Day - Inspirational Video - "Night Falls"
 
01:09
Get inspired to find out more about Portland Carfree Day 2006 by watching the short film "Night Falls", a triumphant struggle against motor vehicles by John Bacone. Portland Carfree Day actually runs Friday, September 22nd through Sunday, September 24th. There are many activities planned. Link to http://www.portlandcarfreeday.org/ for more information.
Views: 7855 pdxktv
Twilith Orchestra - Metro TV at Car Free Day, Jakarta
 
05:01
Credit: Mata Nadjwa 25 November 2015
Views: 4037 Ari Palawi
Video Event #3 [ Launching Tenggarong Car Free Day ]
 
05:04
[ Launching Tenggarong Car Free Day ] Supervisi Muhammad Raysha Daud Videography Dodi Hartono Kevin Julyandi Editor Reza Pratama Official.Crew Dedy - Oci - Norma
Views: 1367 bikinpiLem community
JAKARTA Car Free Day January 18, 2015@Bunderan H.I.
 
07:37
Cloudy weather and we still cycling in [email protected] Car Free Day Januari 18, 2015. Gesek ... gesek ... gesek still coming to town. TQ Marsya Selene 4 your nice mixsound.
Views: 476 omdjoko
Ambon Music Car Free Day #1 || Ambon Bisa, Ambon Beda
 
02:41
© O2 PICTURES || 2018 Minggu Pertama, Music on Car Free Day. 9 September 2018. Setiap minggunya akan ada penampilan berbeda dari pelaku-pelaku music di Kota Ambon, yang akan diselenggarakan setiap Minggu pagi, dari pukul 07.00 - selesai. Salam Music Indonesia 🔥🔥🔥
KIGALI CITY STREET DECLARED CAR FREE ZONE
 
06:26
Kigali City Authority has started implementing the car-free zone policy. The route that starts at Centenary House and goes straight to the traffic lights at the junction that leads to Ecole Belge is now exclusively pedestrian route in the city. It is within the established framework of the city’s Master Plan for the urban planning of CoK. Next phase will be KN 2 Street (City Market-City Plaza). This video takes you through the mood and movement on day one of Kigali city car-free street. Script & Editing: Richard Kwizera Camera: Mutijima Abu Bernard
Views: 43763 Kigali Today
Car Free Day Banda Aceh
 
16:10
Kota Banda Aceh sejak 11 Februari 2018, mulat menggelag Car Free Day di sepanjang Jalan Daud Beureuh setiap Ahad mulai pukul 6.30 - 10.00 WIB. Walikota Banda Aceh Bapak Aminullah Usman pada lauching perdana Car Free Day Banda Aceh menyampaikan "melalui car free day, warga bisa berjualan disepanjang jalan, tidak dikutip biaya alias gratis, senam santai, talkshow, pertunjukan seni budaya dan juga menjadi ajang kampanye go green sehari tanpa kendaraan bermotor,” Pada Video kali ini aku bersama keluarga mencoba serunya car free day, ternyata banyak aktifitas, komunitas dan tempat asyik lainnya untuk menghabiskan waktu di pagi hari bersama keluarga dan teman-teman. Ayo datang ke car free day banda aceh setiap Ahad mulai pukul 6.30 s.d 10.00 WIB Buruan guyss.. Ayo ke Aceh... Banda Aceh sehat dan ceria..
Views: 502 Cut Alifa Gladysha
Car-Free Sundays Give Glimpse of Jakarta's Potential
 
02:40
Most days the main thoroughfare in central Jakarta is noisy, polluted and congested with cars and motorcycles. But two Sundays a month, people-powered vehicles own the road. VOA's Brian Padden reports, a program called Car Free Sunday is growing in popularity in Indonesia's sprawling capital because it shows what the city could be.
Views: 841 VOA News
Car Free Day Kembali Digelar di Banda Aceh
 
03:10
SERAMBITV.COM, BANDA ACEH - Car free day atau hari bebas kendaraan kembali digelar di Banda Aceh, Minggu (11/2/2018), setelah tahun 2016 dihentikan kegiatannya. Kini warga Kota Banda Aceh kembali bisa menikmati Car free day atau hari bebas kendaraan di sepanjang Jalan Teungku Daud Beureueh, dari Simpang Jambo Tape hingga Simpang Lima Banda Aceh. Car free day dibuka oleh Walikota Banda Aceh, Aminullah Usman bersama Wakil Wali Kota Banda Aceh Zainal Arifin dan Ketua DPRK Banda Aceh Arief Fadillah.
Views: 913 Serambi on TV
Car Free Day 5/3/17
 
06:07
GoPro Hero 3 Black , 1080p 60 fps, GT Series 3 Roadbike, Things along the way
Views: 3039 Michael Rickard
#Vlog8 Car Free Day di lapangan merdeka kota Medan
 
08:14
just wacthing the video and dont forget to like,share,comment and subscribe the channel. enjoyed !!!
Views: 145 sutiyo suprojo
Bekasi Freestyler streetjam at Car Free Day Bekasi - Freestyle Basketball and Football
 
02:31
mixtape freestyle basketball and football streetjam (bekasi Freestyler) at car free day bekasi pada tanggal 13 desember 2015 staring : - Hendri from Rainbow Bekasi Street Style - Aditya Wahdi a.k.a SlowMotion from Bekasi Stars Crew - Galih from Rainbow Bekasi Street Style - Trisna from Bekasi Stars Crew - Josh a.k.a Black Motion from Bekasi Stars Crew CHECK THIS OUT!!!! :D
Views: 282 Bekasi Stars Crew
Jakarta Car Free Day Oktober 2012 # 1
 
03:51
Jakarta Car Free Day, 07 Oktober 2012. at Bunderan HI.
Views: 870 omdjoko

Good sample of cover letter
Layout of a cover letter uk example
The best writing service review
Custom writing service reviews
Student receptionist cover letter